logo
bloem
home
individuele therapie
relatie therapie
therapie voor kinderen
rouwverwerking
begeleiding bij ziekte
somatic experiencing
trauma therapie
EFT
EMI en EMDR
TRE
innerlijk kind werk
familieopstellingen
co-dependency
cursussen
agenda
over Jacquelien
contact en route
tarieven en privacy
links
werktechnieken

 

Contact en route

Voor meer informatie of aanmelding kun je bellen, schrijven of e-mailen met:

Jacquelien Plat
de Feart 161
9247 CN Ureterp
tel.: 06 111 620 23
e-mail: info@terugnaarjezelf.nl

facebook: praktijk terugnaarjezelf

Routebeschrijving vanuit Drachten of Groningen
Je rijdt via de A7 richting Groningen of Drachten. Je neemt dan afslag Frieschepalen. Volg de borden naar het dorp Frieschepalen. In Frieschepalen ga je op de kruising bij het cafe(rechts) rechtsaf. Je rijdt het dorp weer uit. Na ongeveer 1,5 kilometer passeer je een drempel. Direct na deze drempel ga je rechtsaf de oprit op (tegenover de bushalte). De boerderij ligt 200 meter van de weg. Rij langs de boerderij, je kunt je auto achter ruim parkeren. In de zomer lijkt het een groot grasveld, maar je mag je auto dan op het gras parkeren. Je ziet de ingang van de praktijkvanaf de parkeerplaats aan de achterkant van de boerderij.

Openbaar vervoer
Tussen Drachten en Assen rijdt een bus (lijn 84) die langs de praktijk rijdt. Je stapt uit bij de halte "Leidyk". De halte ligt precies tegenover de boerderij, wanneer je van Drachten naar Assen rijdt.
Vanuit Assen stopt de bus iets eerder en loop je nog een stukje door langs een aantal huizen in dezelfde richting als de bus reed. Na de verkeersdrempel ga je rechts de oprit op. De Boerderij ligt dan aan je rechterhand op zo'n 200 meter van de weg af. De ingang van de praktijk is aan de achterkant van de boerderij.
route

Printvriendelijke versie: printer

balk