logo
bloem
home
individuele therapie
relatie therapie
therapie voor kinderen
rouwverwerking
begeleiding bij ziekte
somatic experiencing
trauma therapie
EFT
EMI en EMDR
TRE
innerlijk kind werk
familieopstellingen
co-dependency
cursussen
over Jacquelien
contact en route
tarieven en privacy
links
werktechnieken

 

Individuele therapie

Aan een individuele sessie gaat altijd een intakegesprek vooraf. Als er besloten wordt dat de cliënt therapie gaat volgen zal er een aantal sessies afgesproken worden. Na deze sessies wordt bekeken of het nog nodig is om verder te gaan.
Bij een individuele sessie kan er heel specifiek ingegaan worden op de problemen die de cliënt op dat moment heeft. Tijdens de sessies zal het innerlijke kind centraal staan en de leidraad zijn in de sessies. Door met het innerlijke kind te werken, zal er precies aan de orde komen wat voor de cliënt persoonlijk belangrijk is. Als er eenmaal contact is gelegd tussen het innerlijke kind en een volwassen deel in jezelf, is er een ontdekkingstocht binnen in jezelf begonnen. Zelf ontdek je wat goed en niet goed voor je is en waarom je vast zit in bepaalde patronen. Gelukkig leer je ook de weg er uit en je innerlijke kind zal je hier op een puur gevoelsmatige manier de weg in wijzen.

Uiteraard begeleid ik je als therapeut door je hele proces heen. Maar het is wel de bedoeling dat het op jouw eigen manier gebeurt.

Ik werk met de meest uiteenliggende problemen, van mensen die wat meer inzicht in zichzelf willen hebben tot mensen die behoorlijke zware psychische problemen hebben. Ook geef ik individuele supervisie sessie's.

balk