logo
bloem
home
individuele therapie
relatie therapie
therapie voor kinderen
rouwverwerking
begeleiding bij ziekte
somatic experiencing
trauma therapie
EFT
EMI en EMDR
TRE
innerlijk kind werk
familieopstellingen
co-dependency
cursussen
over Jacquelien
contact en route
tarieven en privacy
links
werktechnieken

 

Over Jacquelien Plat, therapeut

In januari 2000 heb ik mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie geopend.
Ik heb verschillende opleidingen gevolgd:
  • Traumatherapie op basis van Somatic Experiencing. Een in Nederland nog nieuwe therapievorm die bewezen heeft zeer effectief te zijn voor alle vormen van trauma.
    Aanvullend heb ik een bijscholingscursus EFT gedaan. Een mooie methode waarin clienten kunnen leren om zelf momenten van onbehagen te veranderen in een aangenaam gevoel.
  • Somatic Experiencing; trauma door de ogen van een kind. Traumatherapie voor kinderen.
  • Primal Rebirth therapie bij het "AUMM Instituut" Hierin wordt met veel therapievormen gewerkt en staat het innerlijke kind centraal.
  • Systemisch Werk Familie Opstellingen bij het "Bert Hellinger Instituut". Een methode waarin je helderheid kunt krijgen over hoe je verstrikt kunt zijn in je familierelaties en welke invloed dat op je dagelijkse bestaan kan hebben.
  • Co-Dependency relatietherapie. Co-Dependency is er op gericht het innerlijke kind te integreren binnen relatie therapie. Een prachtige manier om uit de discussie te gaan en te leren werkelijk naar elkaar te kijken en op een nieuwe manier met elkaar om te gaan.

jacquelien

foto: Ron Eikelhof

Daarnaast heb ik vele cursussen, trainingen en korte opleidingen gevolgd, die een mooie aanvulling zijn op het werk wat ik doe.
Ook heb ik jarenlang essencetrainingen in Italië gevolgd bij Faisal Maquadam (Diamond Logos), een subtiele manier van werken wat prachtig te integreren is in de therapievormen die ik gebruik.

Ik ben aangesloten bij de SBLP (Beroepsvereniging): 1212196000

Licentienummer RBCZ (Tuchtrecht): 808176B

Licentienummer CamCoop (Geschillencommissie): 12126000

AGB zorgverlenerscode: 90031968

AGB praktijkcode: 90010899

KvK nummer: 01149108

Eventuele klachtafhandeling gebeurt via een vaste procedure, zoals die door de SBLP is opgesteld. Je kunt de procedure vinden via deze link: klachtprocedure.pdf

Certificaten en diploma's heb ik voor:
Somatic Experiencing Trauma therapie, Somatic Experiencing; Trauma door de ogen van een kind, Primal Rebirth therapie, Systemisch Werk Familie Opstellingen, Co-Dependency inner child work, TRE (Trauma Release Exercise), EMI (Eye Movement Integration), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), EFT (Emotional Freedom Techniques), Reiki 1 en 2, Touch For Health 1, 2 en 3, Zwangerschapsbegeleiding op psycho profilactische basis.

"Ik werk elke dag weer met veel plezier en hernieuwde nieuwsgierigheid. Vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn brede achtergrond maakt het voor mij mogelijk om af te stemmen op wat voor elke cliënt de beste benadering is naar een helingsproces. Een proces waarin ik grote zorgvuldigheid betracht, maar soms ook de luchtigheid kan inbrengen voor een hartelijke en bevrijdende lach."

balk